Mannen i mitt liv - Zigge!

Stora nyheter på gång i Ehn's värld! Jag kan nämligen idag avslöja att jag funnit mannen i mitt liv! När jag avslöjade nyheten för min närpesiske-vän höll han på att få hjärtattack, men återhämtade sig snabbt när han fick se den charmör som stulit mitt hjärta! 
 
Han är busig och lekfull, men älskar också att ligga i ens famn och gosa in huvudet in ens armveck. Han är en äkta sjusovare - eller sover lite när som helst. Han älskar närhet och att dyka ner med hela huvudet i snön på jakt efter något spännande. Han har fyra ben, en svans och öron som fladdrar när han springer fram. Du och jag, Zigge - bästa vänner, partners in crime och du är mannen i mitt liv! 
 
Det är inte bara mitt hjärta han fångat, utan hela min familjs och våra vänners och bekantas hjärtan. Han är en riktig charmknytte, helt ur-gullig och den som får livet att kännas så mycket bättre. Det trots att du ibland kissar på golvet, väcker en mitt i natten för att få gosa i ens famn eller lekfullt biter en i örat eller nafsar i ens byxben. Vi kommer att vara bästa vänner, och förhoppningsvis får vi lärt dig att lämna ovanorna bakom dig. Men trots allt det så älskar vi dig och våra hjärtan smälter varje gång du suckandes lägger dig till rätta i vår famn. 
 
Och varje gång du somnar i någon annans famn kan vi inte låta bli att vara lite avundsjuka. Men vad gör det när du någon timme senare glatt skuttar fram till en, hälsar "godmorgon" och kräver ens fulla uppmärksamhet. Du gör livet ljusare, vardagen både jobbigare och roligare! Zigge - charmtrollet och wanna-be Stampe, hur tråkig hade inte våren blivit utan dig?! ♥︎
 
Visa fler inlägg