Lägerliv på Vassor

Känner att min blogg lider lite av mina äventyr uppe i Österbotten. - eller egentligen borde jag säga Finland eftersom jag i helgen äventyrat ner till huvudstaden och Sjundeå för att vara myndigt sällskap till systeryster och plastsyrran när de var på One Direction-konstert i lördags. Blöt början, men till slut en helt najs kväll. McBusters var definitivt helgens positiva överraskning!
 

Men, nu är det lägeräventyr ute i Vassor som gäller. Som vanligt på Vassor så har inte lägret ens hunnit börja innan det är flipp och härjas på gång. Vi ledare åkte ut ett dygn tidigare för att förbereda och umgås. Nog har vi hunnit planera lite, men de ha vari massor av härjas, årets första dopp (för min del) och veckans maffigaste brunch. Galet najs gäng har jag med mig och jag ser verkligen fram emot de kommande dagarna!
 
Samtidigt är jag inne på min sista vecka hemma i Finland för i sommar och på söndag packar jag mina väskor för att återvända till Åland. Ganska knasigt - känns som att jag knappt hunnit göra något här hemma samtidigt som man varit med om så mycket och Åland känns som att det var evigheter sen. Men sanningen är att jag nog saknar Åland lite - bara jag får njuta fullt ut av lite Vassorläger nu först. 
  
 
The truth is that I fell for you a long time ago, but never had the courage to say anything - and now I'm aftaid that it's too late. It's really a sad story, because all I wanted was to love and be loved - but I've never been able to see how anyone would want someone like me. 
Visa fler inlägg