Välkommen hem! - balkongfest

Några dagar efter att jag kommit hem igen till Vasa och börjat få i ordning min lägenhet igen vankades det balkongfest! Galet roligt att få träffa alla fantastiska vänner igen och bara få njuta av gemenskapen. Solen gassade, grillen var på och skratten ekade. Jag är glad att jag aldrig riktigt insåg hur mycket jag hade saknat den här gemenskapen! Höstens första nattäventyr har också ägt rum och som jag saknat dem!


Med mig på balkongen fanns endå en bit av Åland. Fem röda stenar och en ålandsflagga får stå som minne för den fantastiska sommar jag haft. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att ta med mig en bit av Åland hem! Men något jag ändå saknat är att få sitta på balkongen med skön musik som spelar i bakgrunden och bara stirra ut i intet. Tänka - känna. Det är nog något speciellt med att "balkong-filosofera". Nog för att jag saknar mina stunder nere på "min" brygga också. 
 
På min köksvägg hänger numera också mitt sommarprojekt - kartan! Kartan helt röd av flaggor som markerar platser jag besökt under mina kvälls- och helgäventyr. Omringad av bilder som frambringar minnen, nostalgi och förstås en längtan att få åka tillbaka. Bittersweet. 

 
Okej, jag är redo. Låt hösten börja!
Visa fler inlägg