Studentens lyckliga dagar

Nu borde det vara ganska precis en vecka tills jag är på Åland - det jag får kalla "hem" nästan tre månader framöver. Samtidigt är det mindre än en vecka kvar i mitt älskade Vasa. Men, ännu har jag tid med några sista äventyr innan jag åker - precis som tidigare i veckan. 
 
Torsdag.
Då fick jag fint besök på balkongen en stund på dan - Felle kom med glass och såg på medan jag packade. Grannen kom också upp en stund innan de båda hade annat som kallade dem vidare. Sen på kvällen kom pappa över och vi bar lådor, fixade nytt abonemang och så bjöd han på pizza! Till sist sprang jag iväg till bion där jag mötte upp Sannah & Joss för att se Pitch Perfect 2.
 
Efter filmen var klockan ännu bara åtta och det var ett fantastiskt väder ute, så jag tog med mitt skrivhäfte och åkte ut till ett av mina favoritställen ute vid vattnet. Utan att inse det satt jag där nästan en och en halv timme innan grannen skickade och tyckte det var dags att göra nåt. Kvällen slutade med en liten roadtrip i fint sällskap innan vi till sist tog natten. 
 
Fredag.
Började dagen med att bli påmind om att jag hade tandläkartid - 10 min efter att ja vaknat. Nåja, 35 minuter kom jag hem igen en visdomstand fattigare. Dagen fortsatte med lite kurering innan det blev att åka på studentfest nr1, vårens sista Uprising i Sion. Som avslutning på dagen åkte jag och några andra ner till stranden en sväng och chillade innan vi åkte och såg på film hos grannen. Vi var ganska trötta hela bunten, så när filmen slutade möttes jag av denna charmiga syn; 
 
Lördag.
Sjung om studentens lyckliga dagar! Nio timmar, 250 kilometer, fyra studenter och en efterfest med tjejerna. Som ni förstår har denna dag bidragit med långa stunder påvägarna, socker-chock och fester.Efter sista festen åkte jag och några andra hem till Edit där vi smått utmattade av allt gott och festande hamnade uppkrupna i en soffa och kollade igenom gamla fotoalbum. Lite franska vid Tesses rundade av kvällen innan jag åkte till mitt favoritställe med skrivhäftet i högsta hugg för att hitta lite inspiration i solnedgången. I might have found some.
Visa fler inlägg